Website laten maken Harderwijk? Ga voor Premium!

De #1 in  Premium Websites   SEO   Online Marketing 

Website laten maken Harderwijk?
Ga voor Premium!

De #1 in

 Premium Websites   SEO   Online Marketing 

Website laten maken Harderwijk

Een website laten maken voor jouw bedrijf in Harderwijk

Website laten maken Harderwijk op Google ingetoetst? Dan ben je vast een bedrijf gevestigd in Harderwijk, en je wilt een website laten maken. Klopt dat? 

Wij maken namelijk landingspagina’s die speciaal gebouwd zijn voor wat de klant zoekt, zo hoeft de klant niet rond te zoeken op jouw website en trek je gelijk de aandacht. 

Dit kunnen we ook voor jouw bedrijf realiseren!

Wij maken websites die opvallen

Om boven de concurrentie uit te springen heb je een website nodig die een overtuigende indruk maakt. 

Vanaf het begin moet een website de aandacht van een bezoeker pakken, het geeft ze namelijk de eerste indruk over jouw onderneming. 

Ook is het heel belangrijk dat een website makkelijk te navigeren is. Zodra een bezoeker te lang moet zoeken haakt deze af. 

Je wilt een website laten maken die zo is ingedeeld dat het de klant aanzet om een product of dienst af te nemen bij jouw bedrijf in Harderwijk.

website laten maken harderwijk

Onze passie

Wij helpen bedrijven groeien.
Website laten maken? Kies voor een premium website!

SEO

Search Engine Optimization. Jouw bedrijf bovenaan in Google!
Advertenties, social media beheer, schrijven van blogs en meer.

Het beste voor jouw onderneming in Harderwijk!

Vrijblijvend voorbeeld

Voordat we een samenwerking starten bieden we jou aan om te proeven van onze expertise. Het is namelijk al moeilijk genoeg om het juiste webdesign bureau in Harderwijk te vinden, want iedereen belooft natuurlijk bergen goud maar je ziet van tevoren niet wat je krijgt.

Wij maken vrijblijvend een voorbeeld van hoe wij jouw website er uit kunnen laten zien. Eerst bespreken we met jou de wensen die je voor de website hebt, waarna wij vervolgens een voorbeeld maken van hoe wij de voorpagina van jouw nieuwe website voor ons zien.

Persoonlijke service

Wij weten hoe vervelend het kan zijn om als klant slechts een nummertje te zijn. Wij doen dit anders. Je hebt bij ons direct contact met jouw webdesigner, voor als je iets wilt vragen of gewoon even wilt van gedachten wilt wisselen. Dit kan per telefoon, e-mail, whatsapp, video call of face to face.

Met ons servicepakket staan wij zelfs jaren na het maken van jouw website nog voor je klaar. Wij helpen met onderhoud, updates, back-ups en beveiliging. Wij zorgen dat je jouw klanten uit Harderwijk (en de rest van de wereld) altijd zult verwelkomen op een website die tip top in orde is.

Je bent welkom voor een kennismaking

Ons kantoor zit niet gevestigd in Harderwijk maar in Lelystad, direct langs de A6. Vanuit Harderwijk slechts 20min. met de auto en ook gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Als je wilt kan zelfs alle communicatie gaan via telefoon, video calls, whatsapp en email. Het is maar net wat je zelf fijn vind!

Wil je langskomen om jouw wensen te bespreken? Ga dan naar het contactformulier, om en afspraak te maken.

Ons Werk

Bekijk onze meest recente websites.

Alles onder 1 dak

Webdesign, SEO en Online Marketing voor jouw bedrijf in Harderwijk

Naast het maken van premium websites kunnen wij ook zorgen dat er meet bezoekers op jouw website komen. Dit kan door gebruik te maken van SEO, waarbij een SEO specialist jouw website op de gewenste zoektermen bovenaan laat staan in Google. Bijvoorbeeld met zoektermen als diensten die je aanbied met daar achter de plaatsnaam Harderwijk, of als je het groter wilt aanpakken met slechts de zoekterm van de dienst die je aanbiedt. Wanneer je interesse hebt in SEO kunnen wij jou genoeg #1 posities op Google laten zien die wij voor klanten hebben gerealiseerd. Niet alleen uit Harderwijk maar zelfs landelijk!

Daarnaast bieden wij ook andere vormen van online marketing aan zoals bijvoorbeeld het adverteren op Google, Facebook, Instagram, Youtube of TikTok. Misschien wil je meer écht geïnteresseerde volgers uit jouw doelgroep op jouw social media kanalen. Of wil je ons artikelen laten schrijven. Dit kunnen wij allemaal voor jou verzorgen tot in de puntjes. Bij Kwaliteitweb heb je dus alles onder 1 dak, wel zo handig!

Chat openen
1
Hoi!
Waarmee kunnen wij je helpen?